Economia: Un GÜRTEL “A la Valenciana”

Al final de la correguda tot se sap. Aquells que pregonaven al vent la corrupccio i denunciaven a atres partits, es convertixen ara en el centre d’atencio i els protagonistes d’una nova serie de possible corrupcio. Estos son l’actual govern valencià, de Chimo Puig i Monica Oltra, que per lo que pareix estan sent investigats per corrupcio “A la Valenciana”.

Tot ve, pels possibles delits de falsetat, prevaricacio, malversacio i delicte electoral comesos en la campanya les eleccions de l’any 2007 fins el  2011. El cas va ser destapat pel diari El Mundo i va ser confirmat pel Tribunal de Justicia de la Comunitat Valenciana. Imagineu-se el picher d’aigua gela que lis va caure damunt. A mes, dins de les investigacions, podrien estar implicats els Ministeris del Govern Socialiste de José Luis Rodríguez Zapatero, aixina com José Cataluña ex secretari de finançes del PSPV, i el ex vicepresident de Bancaja mentres Joan Ignasi Pla era secretari general del partit.

Pareix, que aço ya ve de quan el governava l’Expresident de la Generalitat Joan Lerma, puix estan apareguent factures que podrien financiar en l’any 2007 la campanya del PSPV. Ara, es va a crear una comissio d’investigacio per a aclarir tot este embolic que te pinta de ser un atre “GURTEL” pero en temps actuals.

Li diu el mort al degollat qui t’ha fet eixe forat… a la fi, la vella i la nova politica es perixen massa. Avant i Los Verdes Ecopacifistas, volem imprimir un canvi radical a esta politica valenciana.  

Los comentarios están cerrados.