Des de Recuperem l’Iniciativa, volem fer particip a totes les persones, nostre pensament i nostra real forma d’actuar front als desastres i incompetencies creades i eixecutades a lo llarc de nostra historia democrata dins el territori Valencià.

Està clar, que cada volta son mes les persones que no veuen en bons ulls la Politica Valenciana. Creuen, que es cosa de quatre politics que GOVERNEN per a fer-se rics. Les persones ya no participen en les eleccions per que creuen, que es absurt, que els enganyen i que no servix de res.

AVANT, vol que eixa filosofia creada a lo llarc dels deu ultims anys, canvie. Per allo, es necessari tornar a recuperar l’iniciativa de vore la politica d’atra manera. AVANT, s’involucra realment per lo que està lluitant i que no es atra cosa que per les persones i la millora de la calitat de vida de totes elles.

Per a nosatres, l’iniciativa conta en primer lloc, com venim anunciant, en les persones, seguit dels principals problemes que repercutixen directament a elles en general. Les ajudes, el benestar, l’economia, etc…, es clau i fonamental. Pero si n’hi ha alguna cosa fonamental en la politica i per a tots vostes, es la transparencia sobre els presuposts generals autonomics en els que participem com a contribuents i que fan millorar la vida de totes les persones que viuen en la Comunitat.

Recuperem l’iniciativa, cregam de nou, perque treballar de diferent manera a la treballada fins ara, si se pot i es possible. Treballem en este moment, i treballem per tots vostes, i no mos cansarem de repetir-ho fins que realment se donen conter vostes de que nosatres som diferents al restant.