Qui som?

AVANT-Adelante, es un partit politic de recent creacio.
Esta formacio, va ser legalisada el 29 de març del 2016, i provè de l’idea d’una confluencia de gent de centre, jove, moderna. El seu nom i logo, prove d’una anterior formacio o coalicio que se va presentar en les eleccions de decembre de 2015.
Actualment AVANT-Adelante, te un acort total en el partit, Los Verdes Ecopacifistas de Centro Moderado (ALIANÇA VALENCIANA) i que de fet treballa conjuntament per a dur a esta terra a on es mereix, per defendre els interessos del Poble Valencià i Espanya la seua idiosincracia i principalment a la seua gent.
AVANT-Adelante, que te com a marca; Avant-Adelante, està en ple proces d’expansio i la seua meta es ocupar un centre tant en el territori valencià con a nivell de l’estat nacional, que lluite per la gent i per nostres interessos, i com a tal es presenta en societat, com un partit jove, social, obert, i democratic.
AVANT-Adelante, utilisa i fomenta dins del territori valencià la Llengua Valenciana en Normes del Puig, com a llengua propia historica i creu en l’igualtat de les persones, fomenta els valors de l’educacio i el respecte.
AVANT-Adelante està fent reunions per tal d’acordar punts en comu i poder actuar conjuntament en partits locals independents que volen mantindre la seua independencia com a partit. Actualment, i provenints de la Coalicio AVANT-Adelante, te Grup Municipal en la localitat d’Albal en dos regidors en el seu Ajuntament.
Pensem que esta societat, es mereix un partit que defenga lo nostre, a la nostra gent, nostres empreses, nostra agricultura, nostre mig ambient, als millors amics de l’home, els animals, la Cultura, la Llengua Valenciana i per supost la castellana.
¡¡¡AVANT-ADELANTE…  ES  LA TEUA VEU!!!

Los comentarios están cerrados.