Politica: Un 700% mes que l’ultima volta

Avant – Adelante Los Verdes, a tret un 700% mes de vots que l’ultima vegà que es va presentar en les eleccions de l’any 2015.

Aço vol dir, que estem en el bon cami i que molta gent de la Comunitat Valenciana mos dona la seua confiança i el seu recolçament; aixina com que pensa i creu en que n’hi ha atra alternativa a la politica ciutadana que ya tots coneguem en Espanya.

Per a donar-vos la cifra dels vots finals trets a nivell nacional, podem dir-vos que han segut de 7251. Per atra part, els vots confiats al nostre representant Vicent Bellvis, candidat a les Corts, han segut de 8604 no està gens malament despuix de quatre anys.

Des de la Coalicio Avant-Adelante Los Verdes, continuarem treballant en esta linia per a oferir als ciutadans els nostres servicis i  tota la nostra ajuda.

Es per aixo, que AVANT personalment com a grup no va a deixar de treballar per a que en les proximes eleccions tant Nacionals com Autonomiques, tornem a estar presents en les urnes i si pot ser doblant o triplicant els vots en la finalitat de poder obtindre representació i defendre els interesos generals que el nostre poble es mereix.

Gracies de nou pels vostres vots…. Gracies per confiar…. i Gracies per ser part d’esta dran casa que es AVANT.

Los comentarios están cerrados.