Politica General: ACPV i Compromís en els presos

Mos solidarisem en el juge Llarena i creguem en la separacio de poders. La justicia ha d’estar lliure de injerencies politiques. Esta concentracio en ACPV i recolçada per Compromis en Valencia on s’han proferit insults a juges i institucions de l’Estat. Les mateixes associacions que reguen de subvencions a Ajuntaments, Diputacions, “Generalitat Valenciana” i inclus el Ministeri de Cultura.

Diferents colors politics que reguen de subvencions a entitats que despuix realisen estos actes. ACPV, o Escola Valenciana,… AVANT i Los Verdes denuncien que totes les institucions lis reguen de millons… incluit el Ministeri de Cultura del PP.

Demanem a Sandra Gómez (PSPV), que retire el seu recolçament al antisistema i catalnista ranci extremiste de Joan Ribó9 en l’Ajuntament de Valencia i en el Pacte del Botanic que lis dona la presidencia de la “Generalitat Valenciana”, que convoquen una reunio d’urgencia i lis criden al ordre. Perque volem saber si el PSOE (PSPV) recolça l’extremisme de Compromis o es un partit constitucionaliste.

Desenmascarant les mentires, traguent la veritat. AVANT i Los Verdes lluitant per la veritat i la justicia.

 

Los comentarios están cerrados.