Lluitant contra l’adoctrinament escolar

Son molts anys, els que nosatres els valencians, estem lluitant per la no imposicio d’una llengua que es aliena al nostre territori. Des de la transicio de la democracia, alla per l’any 1975-78, ha anat a pijor. Puix a partir d’aci els mateixos politics que nos han governat han segut els que a llarc termini nos han venut. Hem segut sempre la moneda de canvi. Aquella intromissio, sobre tot en el nostre Estatut d’Autonomia, es el preludi de la politica actual de catalanisacio. El desprestigi, i la destruccio de la Cultura Valenciana.

Hui per hui, nos trobem en una fase de descontrol. L’anterior govern del PP i l’actual de Compromis, nos han acabat de vendre directament als politics catalans: Buscant la finalitat de crear, entre tots, els denominats “Països Catalans” i aplegar aixina al separatisme conjunt.

¿I tu que pots fer pels teus fills?

No devem de quedar-nos de braços plegats, no hem d’alçar els muscles en un “me dona igual” “ni me va ni me’n fot”. Sabem que en el fondo, tu critiques les aptituts del sistema ensenyança actual. Sobre tot el de la manipulacio i insult d’una llengua, que no vols que deprenguen els teus fills.

Estem aci, per a defendre els problemes escolars dels teus fills, en especial el problema de la llengua. Hem creat este gabinet juridic / plataforma LLEV, per a ajudar-vos a vosatres, els pares, en tot lo necessari. S’ha creat la Plataforma per a donar una solucio a un dels problemes prioritaris del nostre territori.

¿Que es el que no se deu de fer en el colege?

“Trobada” d’Escola Valenciana

Mai t’involucres en les activitats desenrollades per un grup d’adoctrinament cridat “UN PAIS D’ESCOLES” o “ESCOLA VALENCIANA”, puix esta, es una tapadora clara per a poder portar al teu fill/a a unes manifestacions en favor de l’independencia i els “Països Catalans”. L’excusa, serà que estas obligat a anar, pero ningu està obligat a anar a cap de lloc. Eres lliure de decidir.

Aço, nomes es un inici de les moltes coses de les que podem informar-te. Posa’t en contacte en nosatres i fes-nos la teua pregunta.

AVANT, naix en la ferma voluntat de consolidar-se en la societat valenciana definint-se com a un dels Partits Politics defensors del nostre territori, la nostra cultura i interessos conjunts. Per una politica oberta als ciutadans valencians.

L’informacio rebuda de senyes personals, estaran amparades baix la (Llei Organica 15/1999, de 13 de decembre, de Proteccio de Senyes de Caracter Personal).


[contact-form-7 id=”645″ title=”Queixa Escolar”]


Per a enviar-nos documents o imagens de llibres manipulats per les editorials i en consentiment de la Generalitat Valenciana / Conselleria d’Educacio, podeu fer-la a traves d’este correu electronic. 

plataformallev@avantvalencians.org  /  gabinetjuridicvalencia@hotmail.com