Per les Persones

En AVANT-Aderlante, estem per les persones. Persones en poder de raciocini que volen un canvi real en esta societat tant en lo economic, lo cultural, o lo social.

En AVANT-Adelante, treballem per i per a alcançar eixos objectius. Estos deuen de ser dirigits integrament a tots els ciutadans; pero per a aixo, estem treballant en principi, per llavar la mala image creada pels nostres anteriors governants i els que nos han precedit en l’actualitat, perjudicant seriament la nostra societat i la nostra economia.

Les persones, entre les que s’inclouen els membres d’AVANT-Adelante, estem disposts a treballar pel renaiximent de la societat, exigint a l’Estat tindre les mateixes competencies o equiparacions en qüestio autonomica. No per aixo, tots som iguals com se comenta en lo carrer, l’oportunitat de redirigir un atre estil de treball, que realment beneficie a tot el mon depen de vostes i en especial de nosatres.

En AVANT-Adelante, creem i apostem per un model de societat plural, en la que el protagoniste siga el mateix ciutada, fent-li particip de les seues propies idees i en les que puguen compartir en els nostres propis governants. Estes idees, faran que la societat pegue un gir de 360º fent que aquells que governen en els nostres pobles i ciutats puguen fer canviar sistemes o actituts obsoletes, millorant lo present i pensant i preparant el nou futur.

Seguirém lluitant, per i per a les persones en la finalitat d’aplegar als nostres objectius, puix la nostra societat se troba a la deriva, i en AVANT-Adelante anem a fer-te vore que lo que diem es possible, que se poden tornar a fer les coses be i inclus millor.

Fem que de nou les persones de la societat, tornen a confiar en la politica, volem demostrar que hi ha una politica renovada, en gent jove, en verdaderes ganes de treballar per a les persones; puix la societat es lo primer. Gracies a tots vostes, per tot lo que en estos moments compartim en la nostra societat, per ella seguirém lluitant; lluitant per la democracia, la tolerancia, i per supost pels drets que se nos ha privat. La societat està canviant, canviem la nostra forma de vore les coses. Preparem el futur dels nostres fills i nets. Deixem-los una herencia en futur, sentint-nos pagats i defenent principalment els nostres interessos.

Los comentarios están cerrados.