Eleccions 2019

 

L’any 2019 s’acosta… Pareix que està lluny pero no es aixina. Molts dels partits politics, han posat en marcha les seues maquines i ya estan preparant les campanyes tant de cara a les Eleccions Generals, Locals i Autonomiques o les Europees. Si amics, enguany, el 2019, s’espera molt de moviment en quant a participació ciutadana a nivell d’eleccions es referix. Coincidix aixina, i cal assumir l’esforç que en Avant realisarem pel be teu i de tots els ciutadans.

Avant, es prepara com les diferents formacions per a estar present en les maximes institucions. Es un any clau per a que nostra representacio com a autentics defensors de tot el valencià tinga veu. Una representacio en que este Partit, siga el teu altaveu, el teu escut o la teua senyera, i perque no mos anem a callar davant de qualsevol injusticia que perjudique els interessos dels Castellonencs, Valencians o Alacantins.

Avant, com a formacio politica recent, està treballant dia a dia per oferir-te un canvi real en la politica social. Un canvi, en el que el ciutada siga el verdader protagoniste d’esta historia. Molts, quan llisguen este post, pensaran que es mes de lo mateix… pero demostrarem en el temps que no es aixina, que les nostres paraules no es van a quedar en aixo; en paraules que se les porte el vent.

La teua ajuda, es important per a preparar el futur, el nostre futur. Per aixo te convidem a que mos conegues i ajudes a preparar les campanyes del 2019. Si estas interessat, crida’ns al seguent numero 653 307 283 i mos posarem en contacte en tu, charrarem i mos prendrem un cafe si fa falta.

T’esperem… La nostra terra et necessita mes que mai.

¡¡¡TU TENS LA VEU!!!

Los comentarios están cerrados.