Politica: El Congres dels Diputats atenta contra els valencians

En el Congres dels Diputats hui ya ha perdut el Poble Valencià

Mariano Rajoy, en 1997 debatint sobre la independencia de Catalunya

Hui es un mal dia per al Poble Valencià, perque hui el Congres dels Diputats atenta contra els valencians. I es que en el clima de la mocio de censura, s’ha atentat contra els valencians. Tant el candidat del Psoe, Pedro Sánchez ha deixat escapar algun nom no previst de nostra Comunitat. Pero lo mes greu es que el President del Govern Mariano Rajoy, en la seua intervencio, i per DOS VOLTES ha dir “El País Valenciano” atentant contra la Constitucio i l’Estatut d’Autonomia.

Foto de Mariano Rajoy en 1997 debatint sobre la independencia de Catalunya.

Una denominacio que perseguix els seus “paisos catalans”

Aquells que utilicen eixa denominacio a soles volen donar un pas cap al independentisme català. I es que eixa tesis, eixa denominacio es uttilisada per a justificar un proyecte imaginari. Els paisos catalans mai existent tenen com a una de les potes eixa denominacio per a nostra Comunitat Valenciana.

Per al Poble Valencià ya de per sí es una ofensa que els seus dirigents utilicen eixe nom no llegal. Uns dirigents de marcat caracter catalanista i que volen soslayar la llegislacio i la pau social. Volen impondre uns ideals del ranci catalanisme adoctrinador. Un ideal extremista que busca la desaparicio de la Cultura i El Poble Valencià i la seua substitucio per lo català.

Un PP que defen “el pais valencià” i el catalanisme.

Des d’AVANT nos avergonyis un Partido Popular que utilisa eixa terminologia, que a la fi, es la que pensen, un Partit Popular corrupte i que durant vint anys ha subvencionat al catalanisme, una Consellera d’Educacio, Mª José Catalá que va obrir les portes a Escola Valenciana. Un Partit popular que va vendre nostra Llengua Valencian a Pujol i va crear la catalanista AVL. Un Partit Popular que ya no enganya a ningu i que MAI defen lo valencià, que a soles nos vol, per a tornar a ser moneda de canvi.

Des d’AVANT, junt a nostres companyers de dCIDE i Los Verdes apelem al Poble Valencià, del que pensem ya es hora de tindre una força propia que defenga lo nostre, des de la Constitucio i respecte a la llegalitat, des del centre i que lluite per la defensa dels interessos alacantins, castellonencs i valencians, no com fa Compromis, que mai els ha defes i es conegut pel seu ranci catalanisme extremista. Ya es hora de nostre proyecte per a defendre a TOTES les persones, per a LLUITAR per lo nostre.

AVANT, Dcide i Los Verdes, pel FUTUR de nostra Terra.