Avant LGTBI

Celebracions per l’IGUALTAT

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, conegut com Dia de l’Orgull Gai. Es una serie d’actes que cada any els colectius LGBTI celebren de forma publica. Actes per  la tolerancia i l’igualtat del gais, lesbianes, bisexuals, transexuals e intersexuals. Esta festa, es realisa el dia 28 de juny fent-se les celebracions en torn a eixe dia.

La nocio basica de l’orgull LGBTI, consistix en que, cap persona deu d’avergonyir-se de sí mateix. No deguem d’avergonyir-se’n tampoc de qualsevol orientacio o identitat sexual. El terme escollit (orgull), te probablement mes sentit, des d’un punt de vista filologic, en angles que en espanyol.

En efecte, l’idea que pareix transmetre este concepte, es mes  la de la dignitat  de cada ser huma. Ser huma que no deu de vore’s afectat per la seua conducta ni orientacio sexual. En este sentit, la traduccio mes correcta deuria ser dignitat.

Nosatres observem persones, dona igual la seua sexualitat.
AVANT

AVANT i la IGUALTAT

Des d’esta, la nostra formacio d’AVANT, volem deixar clar, que som un partit tolerant, sense ideals homofops o de discriminacio cap a persones d’atre tipo de sexe. Tractem de fer, que totes les persones formen i siguen part de la societat valenciana. Tambe lluitem per a fer una societat  moderna, tolerant i per a un futur proxim.  

Lluitem contra la discriminacio, i en especial contra la homofobia. Es molt preocupant l’increment d’agressions homofobes patides en estos ultims anys, i per tant hem d’incidir en els conceptes d’ IGUALTAT i RESPECTE entre tots. esta es la base per una convivencia social a on tots i totes tenim cabuda.

Des d’AVANT LGTBI volem formar un grup dins de la formacio politica d’AVANT que seguixca una comissio de desenroll de politiques d’igualtat. Una comissio que observe els problemes de la societat i en especial de la comunitat LGTBI per a poder aportar solucions.

 

AVANT VALENCIANS LGTBI.

 

Los comentarios están cerrados.